Recovery Toolbox for RAR

RAR Gendannelsesværktøjskasse

 

Gem dine arkiverede minder med gendannelsesværktøjskasse til RAR

Arkivfilformater som det RAR-format, der bruges af WinRAR, er en velsignelse og en forbandelse. På plussiden lader de os nemt flytte og dele flere filer så let som at dele en enkelt fil. De komprimerer også disse filer, sparer plads på harddisken og gør dem lettere at bevæge sig rundt.

 

Arten af formater som disse gør dem også farlige. Hvis en RAR-fil er beskadiget eller ødelagt, er der langt større risiko end en enkelt fil. I et tilfælde, hvor en RAR er beskadiget nok, er du muligvis ikke i stand til at gendanne nogen af filerne inden i. Det er netop grunden til at Recovery Toolbox for RAR er blevet lavet.

 

 

Systemkrav

Webstedet til gendannelsesværktøjskasse til RAR viser ikke nogen hardwarekrav til at køre appen. Når det er sagt, skal du dog sørge for at du har nok plads på harddisken til at installere appen og gemme ukomprimerede kopier af indholdet af din RAR-fil. Processen vil også være hurtigere afhængigt af hastigheden på din CPU.

 

 

Når det kommer til software, er Recovery Toolbox til RAR kun tilgængelig til Windows. De fleste nyere versioner af Windows understøttes. Dette inkluderer Windows 98, Me, 2000, XP, Vista, 7, 8 og 10. Windows Server 2003, 2008, 2012, 2016 og nyere understøttes også.


Funktioner

 

En af fordelene ved RAR i forhold til visse andre arkivformater er muligheden for at beskytte et RAR-arkiv med en adgangskode. Dette kan naturligvis være særlig problematisk, når du har en beskadiget fil eller beskadiget RAR-fil. Heldigvis understøtter Recovery Toolbox til RAR reparation af adgangskodebeskyttede arkiver. Du skal kende adgangskoden, men det forhindrer i det mindste ikke dig i at rette filen.

 

 

Gendannelsesværktøjskasse til RAR understøtter også gendannelse af filer over 4 GB, hvilket er godt, hvis du arkiverer og gemmer video eller andre store filer. Når du lagrer så meget, ønsker du ikke altid at gendanne det hele. Derfor har appen selektiv gendannelse. Hvis du har mistet en bestemt fil i et beskadiget arkiv, behøver du ikke gendanne alt for at få den ene fil.

Endelig er en af ​​grundene til, at du normalt får beskadigede RAR-filer, at medierne, der holder dem, er blevet korrupte eller beskadigede. Gendannelsesværktøjskasse til RAR understøtter gendannelse af filer fra beskadigede medier, så selvom du ikke kan kopiere filen fra det originale medie, kan du stadig gendanne dine vigtige filer og oplysninger.


Brug af gendannelsesværktøjskasse til RAR


Ligesom mange af gendannelsesværktøjskassens andre apps, fungerer gendannelsesværktøjskasse til RAR i et format i guiden-stil. Når du har downloadet og installeret appen, starter den automatisk og guider dig gennem resten af ​​processen.
Du starter med at vælge den fil, du vil gendanne. Når du har valgt filen, skal du trykke på knappen Næste og scanningsprocessen starter. Dette gendanner ikke filerne endnu – det bestemmer bare, hvad der kan gendannes. Denne proces kan tage et stykke tid afhængigt af størrelsen på RAR-filen og hvor hurtig din computer er.

 

Når den første scanning er afsluttet, kan du se en forhåndsvisning af de gendannelige data. Dette giver dig mulighed for at se, hvad der kan gendannes, samt kun vælge de filer, du vil gendanne, forudsat at du ikke ønsker hele arkivet. Når du har valgt, hvad du skal gendanne, skal du trykke på næste, og appen spørger dig, hvor du vil gemme de gendannede filer.

Hit Næste, og appen begynder den aktuelle gendannelse. Som med scanning vil dette tage et stykke tid afhængigt af hastigheden på din computer, arkivstørrelsen og hvor meget du vil gendanne.

Der er et par forskellige purchase-options til gendannelsesværktøjskasse til RAR. Hvilken du vælger afhænger af, hvordan du bruger appen. Hvis du bare bruger appen til at gendanne dine egne filer, kan du vælge den personlige licens. Dette er den billigste mulighed på $ 27 for en enkelt licens. Det er ca. 183 kr. i Danske, ikke så galt hvis man vil redde familiens fotoalbum eller video.

 

[penci_button link=”https://rar.recoverytoolbox.com/” icon=”fa fa-address-globe” icon_position=”left” target=”_blank”]Rar Recoverytoolbox[/penci_button]

 

[penci_related_posts title=”Disse indlæg er måske også noget for dig” number=”4″ style=”grid” align=”none” displayby=”recent_posts” orderby=”random”]