hjerneskadet.com

Dette WordPress site er baseret på mit mere personlige liv, nemlig et site omkring hjerneskader, sitet henvender sig ikke mindst til pårørende der har en samlever eller et andet familiemedlem der måtte være ramt af en hjerneskader. Om det er en ulykke eller pludselig opstået senhjerneskade.

  • Bygget med Wordpress
  • Udviklet af John Grandt
  • Tjek siden
Brand & website for hjerneskadet.com

WWW.HJERNESKADET.COM

www.hjerneskadet.com er oprettet af den simple grund at min kone Tove Marie Thomsen, er ramt af en hjerneskade. Med 4 blodpropper og en diagnose med Melas Navnet er en forkortelse for Myopati (muskelsygdom), Encephalopati (hjernesygdom), Lactat-Acidose (ophobning af mælkesyre i blodet) og Slagtilfældelignende anfald.

 

Hvad vil du med siden

 

Jeg vil først og fremmest være med til at udbrede kendskabet til de konsekvenser en hjerneskade kan have for dine kære og alle de omkring dig. Samtidig prøver jeg på at finde mening med livet generelt for mig selv, at miste den man har allerkærest er nok det værste der kan overgå et menneske.  I skrivende stund er bevidstheden for Tove om tid og sted heldigvis tilbage igen, men endnu ved ingen endnu om hvor langt Tove når. Tove har fået tildelt førtidspension grundet hendes hjerneskade så det er ikke for sjov at siden er oprettet tjek ind på siden hvis du vil vide mere om hjerneskader.

 

Et Tab

 

Jeg vil samtidig hjælpe mig selv omkring den sorg som jeg føler over tabet af en livspartner ved at prøve at skrive omkring hjerneskader og Melas jeg har naturligvis meldt os begge ind i hjerneskadeforeningen i øvrigt har de fleste i familien gjort dette. Det er jeg naturligvis meget glad for. Det er ikke fordi familien ikke støtter op omkring Toves sygdom, for det gør de helt bestemt og på alle tænkelige måder.

Jeg håber med tiden at andre vil tage del i at bruge mine sider som jeg har oprettet. Jeg vil gerne i kontakt og udveksle tanker, ideer via det forum som facebook er kan jeg via dette forum hjælpe andre og de kan hjælpe mig ville kræfterne med siden ikke være helt spildt, lad mig understrege at jeg ikke på nogen måde forsøger at gå hjerneskadeforeningen i bedene med disse sider, tvært imod er disse sider fra hjerneskadeforeningen en stor inspirationskilde for mig og resten af familien.

Besøg Websitet
  • Author:John Grandt
  • Design AnvendtWordpress CMS
  • ServicesDesign, Art Direction, Website
TEKNOLOGIER ANVENDT I PROJEKTET

 

 

CSS3
12.5%
jQuery
12.5%
Javascript
10%
Photoshop
15%
PHP
10%
MP4
5%
Wordpress
35%