MakeUse Of me!

BRUG MIG!

MAKE USE OF ME

 

 

John

John Grandt

Om John Grandt

Mit navn er John Grandt og jeg er ejer af dette domæne. Jeg i mange år arbejdet med IT, marketing, design og udvikling af hjemmesider, applikationer, video & generelt Media i bredeste forstand. Udover det er jeg vel som folk er flest. Jeg jobber som IT Supporter hos A/S Gasturbineservices.com med 1’level Support som hoved opgave – Et job som jeg sætter utroligt meget pris på. Og som giver mig muligheden for nye oplevelser og teknisk indsigt hver eneste dag. (Kontrakt udløber den 31 august 2021.) Jeg har ligeledes været hos A/S J. Lauritzen’s Eftf.  i 7+ år. PS: Jeg har hidtil de sidste mange år været ansat i et Fleksjob, så virksomhederne har ydet et socialt ansvar også.

Jeg har indtil nu jobbet som almindelig IT & SharePoint/Supporter, Help Desk medarbejder.

Alt hvad der har vedrørt brugere, PC, Server operationer, oprettelse af brugere i Office 365 etc etc.. Så hvis du har en ledig stilling 15 timer i ugen, så er jeg stadig frisk på at indgå i et team blandt IT medarbejdere. Det er ikke et must det er IT det kan sagtens være alt muligt andet, så længe det ikke er fysisk krævende.

 

Det kan jeg også!

Jeg er ikke kun interesseret i job der har IT som funktionsområde. der kan være mange andre ting jeg kan bidrage med hvis din virksomhed kan se meningen med eventuelle opgaver som burde udfyldes, men dårligt nok kan nås af andre medarbejdere. Ja så er jeg da parat til at tilbyde blandt andet disse herunder som ikke er fyldestgørende men blot et udpluk.

 

 1. Lave mad til jeres medarbejdere
 2. Sætte kaffe over, organisere indkøb, Varekørsel “Kørekort B dog”
 3. Lettere rengøring (desværre ikke fysisk hårdt rengøring)
 4. Lave virksomhedens Hjemmesider i f. eks WordPress CMS
 5. Involvere mig i SoMe (sociale medier) Twitter, Facebook, LinkedIN, Instagram
 6. Lave Magasiner, Kataloger i Adobe InDesign
 7. Lave hjemmesider, webshops
 8. Arbejde Med Adobe Photoshop
 9. Tage telefonen og føre en “sober og venlig dialog” med jeres kunder / klienter om jeres produkter, services
 10. Arbejde med jobs der involverer salg under en eller anden form (ikke canvas)
 11. Forbrugerundersøgelse, Surveys, andet der har med klienter/ kunder at gøre
 12. Og generelt en helt masse andre ting, så længe det ikke er fysisk hårdt

Jeg er skarp på Webdesign mest i WordPress CMS Systemet, Kan bruge Adobe InDesign, Photoshop med flere. Se desuden mit personlige hoved domæne www.grandts.com og tjek mit design Portfolio, download dokumenter CV, Resume, Fleksjob Magazine.

 

Top Photo by Clem Onojeghuo on Unsplash

6 Måneder til et år.

Jeg syntes ikke at jeg vil opgive håbet om et nyt fleksjob før op til et  års søgning. Selv om jeg nok vælger at tage en PhD (Pensionist hele dagen sagt med et smil på læben hvis ikke jeg får et job inden et år) . Så ja jeg er stadig parat til at blive ansat, omstændighederne med Covid-19, og min alder på 62 år har tilsyneladene gjort at jeg ikke har kunnet opnå at få et fleksjob og så snakker man om det “Grå Guld”, jeg har så valgt at vil gå på fleks ydelses pension hvis ikke jeg har job inden for de næste 6 – 12 måneder for ikke blive jaget rundt i det ene formålsløse aktiverings tilbud efter det næste. Men jeg syntes ikke jeg er færdig på arbejdsmarkedet og føler stadig jeg kan bidrage med noget til en arbejdsplads. Uagtet hvilken form for jobfunktion dette så måtte være.

 

CV John Grandt

[3d-flip-book mode=”fullscreen” pdf=”https://job4me.dk/wp-content/uploads/2017/11/CV-John-Grandt-IT.pdf”][/3d-flip-book]

Kontakt mig på mail info@job4me.dkinfo@job2you.dk info@grandts.com

eller john.grandt@hotmail.com

Eller anvend min kontakt formular her på siderne.

Du er også velkommen til at ringe til mig på 5056 8881