Job Søges her og Nu!

Job Søges her og nu!

 

Jeg har indtil nu været så heldig at have haft job hos HKJ Group (Gas Turbine Services A/S) i Esbjerg – ( Fra Marts 2019 kontrakt opsagt, udløber til august 2021) Og det er jeg rigtig glad for at have haft, virksomheden GTS har nu valgt at ændre deres strategi for IT afdelingen så der ikke længere er plads til en fleksjobber i min stilling. GTS ønsker at få en fultidsansat for at kunne leve op til deres kunders krav om kundeservice & Service generelt.

Header Photo Courtesey of John Grandt

Photo Courtesey of Daniel Cheung unsplash.com

 

Job søges her og nu

 

For virksomheden betyder det en betydelig udvidelse af hele IT / SharePoint delen, for at kunne leve op til CEO’s ønsker og strategi. Der er for mig (desværre) brug for en fultidsansat. Jeg kan sagtens forstå tiltaget. Det siger sig selv at man som fleksjobber med 3 timer om dagen ikke ville kunne leve op til en strategi der baserer sig på en fuldtidsansat der alene skal tage sig af SharePoint 365. Selvom det for mig er en beklagelig situation der udmunder i en opsigelse. Det betyder at jeg fra 1 maj 2021 mangler et nyt fleksjob. Det er ikke et must at det er IT relateret men det er dog det jeg gerne vil. Kravet er blot det ikke må være fysisk betonet, monotont og tungt arbejde. Jeg er her ud over frisk på at tage job inden for de skånehensyn jeg nu en gang har som fleksjobber. Job søges her og nu med ovenstående i mente.

Jeg er dog af den overbevisning at vedholdenhed & egen markedsføring kan betale sig. Derfor prøver jeg endnu en gang at lave et site, der gerne må udmunde i et nyt fleks job på 15 – til max 20 timer. Jeg er frisk på næsten hvad branche det måtte være, herunder er der nogle nøgleord der måske kan guide en eventuel arbejdsgiver i min retning.

  1. IT Support
  2. Web relaterede jobs
  3. Marketing, Kommunikations Relateret
  4. Salgs job (ikke canvas, eller telemarketing)
  5. Fødevare branchen Salg, Service ikke fysisk betonet (jeg er uddannet butiksslagter)

 

John Grandt

 

Mit navn er John Grandt og jeg er ejer af dette domæne www.job4me.dk – Dette site indeholder mit resume. Sammen med andre tiltag håber jeg det vil udmønte sig i et job. Jeg har i mange år arbejdet med IT Support, marketing, design og udvikling af hjemmesider, applikationer, video & generelt Media i bredeste forstand.

Indtil nu har jeg været ansat som IT 1′ Level Support / Sharepoint Coordinator hos GTS, et job som jeg har været rigtig glad for. Strategien har blot ændret sig dermed er der ikke længere plads til mig.

Udover det er jeg vel som folk er flest. Jeg har ligeledes jobbet i 7 + år som IT Supporter hos A/S J. Lauritzen’s Eftf. med 1’level Support som hoved opgave – Et job som jeg har været meget glad for. Desværre røg jeg i en økonomisk sparerunde i organisationen som skulle tilpasse til situationen i et presset marked,.

Er du arbejdsgiver? så tøv ikke med at henvende dig. Jeg er frisk på en samtale så vi kan debattere en eventuelt ledig stilling du / i måtte have i virksomheden.

Kontakt mig på mail info@job4me.dk  – jobs@grandts.com – eller john.grandt@hotmail.com

Du kan også vælge at anvende min kontakt formular her på siderne.  Hent CV, Resume med mere