Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/job2you.dk/job4me.dk/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/job2you.dk/job4me.dk/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/job2you.dk/job4me.dk/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
www.job4me.dk https://job4me.dk Et Online Resume og jobansøgning Mon, 04 Mar 2019 13:58:49 +0000 da-DK hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.5.1 Tip of the Iceberg? https://job4me.dk/tip-of-the-iceberg/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=tip-of-the-iceberg https://job4me.dk/tip-of-the-iceberg/#respond Sun, 27 Jan 2019 14:07:22 +0000 http://resume.job2you.dk/?p=643 Det kan godt være at man som fleksjobber ikke kan give sig med 120 % rent jobmæssigt, men det skal ikke forlede arbejdsgivere til ikke tage en chance med en fleksjobber. Der er også kvaliteter som at være møde stabil, forandrings villig, loyalitet, vilje og fighter gen. Det er alt sammen noget jeg i alle..

The post Tip of the Iceberg? first appeared on www.job4me.dk.

]]>

Det kan godt være at man som fleksjobber ikke kan give sig med 120 % rent jobmæssigt, men det skal ikke forlede arbejdsgivere til ikke tage en chance med en fleksjobber. Der er også kvaliteter som at være møde stabil, forandrings villig, loyalitet, vilje og fighter gen. Det er alt sammen noget jeg i alle tilfælde besidder i udpræget grad. Ellers havde jeg nok ikke fået lov at være i mit job 7+ år på hos min nuværende arbejdsgiver. Som fleksjobber er du ansat under andre vilkår, der kan være mange grunde til at man er visiteret til et fleksjob. For min egen parts del, skyldes det at jeg har et dårligt hjerte. Jeg har desværre haft 6 blodpropper gennem de  sidste 18 år, men det forleder mig ikke til at give op og få førtidspension. Tvært imod giver det mig blot gejst og kampvilje til at fortsat være på arbejdsmarkedet.

Ofte er det du som arbejdsgiver ser i en medarbejder på fleksjob heldigvis kun toppen af Isbjerget. Også når det gælder jobs 🙂 Så prøv en fleksjobber. Det er nemmere end du tror, kommuner er faktisk ikke så slemme som samarbejdspartnere som nogle giver udtryk for. Refusion er heller ikke det helt “store” tunge rent administrations mæssig. Faktisk foregår det meste Online!

 

“The great aim of education is not knowledge but action.”
—Herbert Spencer (1820–1903)

 

The post Tip of the Iceberg? first appeared on www.job4me.dk.

]]>
https://job4me.dk/tip-of-the-iceberg/feed/ 0
Ny hjemmeside https://job4me.dk/ny-hjemmeside/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=ny-hjemmeside https://job4me.dk/ny-hjemmeside/#respond Sun, 27 Jan 2019 14:18:36 +0000 http://resume.job2you.dk/?p=647 The Kingdom of heaven is not a place but a state of mind. John Burroughs       Jeg har netop i denne måned (januar 2019) lavet en ny hjemmeside til www.job4me.dk . Denne hjemmeside har aldrig før været offentliggjort. Så her er den så endelig. Jeg har brugt en hel del timer og mange..

The post Ny hjemmeside first appeared on www.job4me.dk.

]]>

The Kingdom of heaven is not a place but a state of mind.
John Burroughs

 

 

 

Jeg har netop i denne måned (januar 2019) lavet en ny hjemmeside til www.job4me.dk . Denne hjemmeside har aldrig før været offentliggjort. Så her er den så endelig. Jeg har brugt en hel del timer og mange tests for at nå frem til noget som jeg er bare nogenlunde tilfreds med. Jeg kan så kun håbe at brugerne syntes det samme, ellers endelig skriv til mig hvis du er utilfreds med noget på min hjemmeside. Du kan være sikker på at finde noget du syntes om på alle mine domæner, ellers vil jeg blive forbavset. Der er så mange forskellige former for design og sider med et bredt udvalg af læsning generelt at du ikke løber tør for ideer de næste mange timer. Der er som eksempel de mange forskellige udgaver af www.grandts.com som du kan finde under mit portfolio på www.grandts.com – generelt de fleste fra 2011 og frem til i dag.

Good design is obvious, great design is transperant.

 

The post Ny hjemmeside first appeared on www.job4me.dk.

]]>
https://job4me.dk/ny-hjemmeside/feed/ 0
Download Dokumenter https://job4me.dk/download-dokumenter/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=download-dokumenter https://job4me.dk/download-dokumenter/#respond Tue, 29 Jan 2019 13:53:20 +0000 http://job4me.dk/?p=748 Download Relevante PDF Dokumenter her fa siden.   InDesign Brochure Resume     StepUp for fleksjob Brochure:   Download Combined Resume/CV   Download Eksamensbeviser     Download kort resume         Brochure for arbejdsgivere            

The post Download Dokumenter first appeared on www.job4me.dk.

]]>
Download Relevante PDF Dokumenter her fa siden.

 

InDesign Brochure Resume

 

 

StepUp for fleksjob Brochure:

 

Download Combined Resume/CV

 

Download Eksamensbeviser

 

 

Download kort resume

 

 

 

 

Brochure for arbejdsgivere

 

 

 

 

The Kingdom of heaven is not a place but a state of mind.

John Burroughs

 

 

The post Download Dokumenter first appeared on www.job4me.dk.

]]>
https://job4me.dk/download-dokumenter/feed/ 0
Fleksjob mere stramt end et fængsel? https://job4me.dk/fleksjob-mere-stramt-end-et-faengsel/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=fleksjob-mere-stramt-end-et-faengsel https://job4me.dk/fleksjob-mere-stramt-end-et-faengsel/#respond Sun, 27 Jan 2019 16:11:02 +0000 http://resume.job2you.dk/?p=667 The Kingdom of heaven is not a place but a state of mind. John Burroughs         Fleksjob mere stramt end et fængsel?   Fleksjob systemet er på mange måder mulighedernes holdeplads, for de der er ramt af den ene, eller anden form for sygdom. Og dermed ikke er fuldt ud arbejdsduelig (læs..

The post Fleksjob mere stramt end et fængsel? first appeared on www.job4me.dk.

]]>

The Kingdom of heaven is not a place but a state of mind.
John Burroughs

 

 

 

 

Fleksjob mere stramt end et fængsel?

 

Fleksjob systemet er på mange måder mulighedernes holdeplads, for de der er ramt af den ene, eller anden form for sygdom. Og dermed ikke er fuldt ud arbejdsduelig (læs normale 37 timer) men det er også et system, hvor man, så snart man modtager en krone i offentlig ydelse, tilsyneladende skylder staten al sin fritid og dermed til dels også sin personlige frihed.

 

Tal ikke højt om frivilligt arbejde

 

 

Jeg er blevet tudet ørerne fulde af, at jeg skal udnytte min arbejdsevne til fulde, hvilket jeg med mine 20 timer om ugen mener at gøre. Alligevel er det, som om det enten ikke er nok, eller måske faktisk lidt for meget. I hvert fald blev jeg en smule forvirret, da jeg i god tro kontaktede en sagsbehandler for at høre, hvorvidt jeg måtte være frivillig i min fritid.

Det var, som om jeg var den første borger, der nogensinde stillede det spørgsmål, hvilket jeg dog har meget svært ved at tro på i denne altruistiske tidsalder. Men jeg fik i hvert fald intet klart svar på mit ellers ret klare spørgsmål.

Det, jeg til gengæld fik at vide, var, at jeg skulle forsøge mig med en Google-søgning, jeg fik en henvisning til en fagforening, og så fik jeg en semitruende kommentar om, at jeg ikke skulle skilte for meget med min »uregistrerede arbejdsduelighed«.

 

Samtalen

 

 

Det, jeg tog med fra den samtale, var, at jeg bare helst skulle holde mig fra det frivillige arbejde, og hvis jeg endelig skulle arbejde frivilligt, så skulle jeg i hvert fald ikke gå sådan og skilte med det ved at ringe til jobcentret og spørge ind til det.

Og det viser noget om systemets forventninger til én som mig. Nemlig, at man som fleksjobber helst skal være både rask og syg på samme tid – i et blandingsforhold, som ingen kender. Med andre ord skal man arbejde, så meget man kan, men slet ikke bruge sin fritid på noget som helst. For så kunne man jo lige så godt have brugt den energi på at arbejde mere.

Men det, samfundet – og i særdeleshed jobcenteret – glemmer, er, at vi syge individer altså ikke kun er påvirket af vores sygdom på jobbet, men at sygdom har en holistisk tilgang til livet. Vi er med andre ord altid syge og i bedste fald periodevist symptomfrie.

Derfor er det også så ubeskriveligt vigtigt, at vi kan få lov til at fylde vores liv med noget, der giver os værdi både på og uden for arbejdspladsen, da de gode dage som regel er en mangelvare.

Beklageligvis er det ikke den tilgang, vi som fleksjobbere bliver mødt med, når vi henvender os til vores sagsbehandler. Eller når vi, med viden om oplysningspligt og økonomiske sanktioner, retter henvendelse til den instans, vi tror har rede svar og er pålagt at hjælpe. Men nej sådan virker det ikke på jobcentret, de burde uddannes mere til at kunne forstå hvad der har gjort at nogle mennesker grundet den ene eller anden form for handicap også har et behov for fritid!.

 

 

 

Good design is obvious, great design is transperant.

 

The post Fleksjob mere stramt end et fængsel? first appeared on www.job4me.dk.

]]>
https://job4me.dk/fleksjob-mere-stramt-end-et-faengsel/feed/ 0
Conspiracy to act like a human https://job4me.dk/conspiracy-to-act-like-a-human/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=conspiracy-to-act-like-a-human https://job4me.dk/conspiracy-to-act-like-a-human/#respond Wed, 06 Feb 2019 09:10:32 +0000 http://job4me.dk/?p=907 The Kingdom of heaven is not a place but a state of mind. John Burroughs     Conspiracy to act like a human   Virksomheder som tager socialt ansvar giver sig selv et godt omdømme. Og det kan blive en konkurrencefordel i en fremtid med mangel på arbejdskraft. Det handler om at gøre det til..

The post Conspiracy to act like a human first appeared on www.job4me.dk.

]]>

The Kingdom of heaven is not a place but a state of mind.
John Burroughs

 

 

Conspiracy to act like a human

 

Virksomheder som tager socialt ansvar giver sig selv et godt omdømme. Og det kan blive en konkurrencefordel i en fremtid med mangel på arbejdskraft. Det handler om at gøre det til et naturligt fænomen, at man tager ansvar for de der besidder en eller anden form for handicap i samfundet.Jeg er selv ramt af et dårligt hjerte men det gør jo ikke at jeg ikke kan udføre visse former for ikke fysiske jobs.

 

En væsentlig udfordring i de kommende år bliver mangel på arbejdskraft og en prognose, som Dansk Erhverv offentliggjorde i juli, viser, at ni ud af 11 sydjyske kommuner kommer til at mangle kvalificeret arbejdskraft i 2020. Derfor bør virksomheder overveje alternative veje til at rekruttere medarbejdere, og det kan fx være at tage imod mennesker, som ellers ikke står forrest i ledighedskøen.

 

En vej til loyale medarbejdere

”Virksomhederne er nødt til at se sig om efter nye måder at finde medarbejdere, og det kan fx være gennem rekruttering af mennesker på kanten af arbejdsmarkedet. Opkvalificering kan man desuden få hjælp til hos de fleste kommuner, her vil man gerne investere i f. eks fleksjobbere som trænger til opkvalificering med dette og rette træning, kan fleksjobbere blive til gode og meget loyale medarbejdere,” som jeg selv syntes jeg er.

 

Loyalitet & Fleksjobber

 

Jeg kan med sindsro i sindet sige at jeg har gjort hvad jeg kunne hvad angår loyalitet i forhold til min tidligere virksomhed, virksomheden på den anden side har så “belønnet” mig med at opsige mig sammen med 5 andre i virksomheden. Det kan jeg så vælge enten at tage som en udfordring og forsøge at skaffe et nyt job. Eller vælge at være bitter og sur, jeg vælger det første, nemlig et forsøg på at finde et nyt fleksjob. Det er ikke nemt men på den anden side set er der heller ikke nogen der har sagt det skulle være det.

 

Jeg ser dog ikke mig selv på forhånd valgt fra, grundet både alder og dette at have et handicap med i bagagen.  Jeg syntes stadig jeg kan byde ind med noget positivt til den rette virksomhed. Fakta er også at jeg ikke er opsagt på andet grundlag en omkostnings reducering, hvilket jeg da i den grad er taknemmelig for. Hvis den begrundelse altså er “rigtig?” I år er der blevet gået 8 medarbejdere i virksomheden, en rigtig trist udvikling og desværre også en som jeg subjektivt vurderer giver rigtigt mange ridser i lakken på en ellers hæderkronet virksomhed med “værdier” skrevet op på papir. Om de så er selve papiret værd er jeg endnu ikke nået til en konklusion om. Jeg vil understrege at jeg har haft 8 + rigtig gode år i virksomheden.

 

 

 

Good design is obvious, great design is transperant.

 

The post Conspiracy to act like a human first appeared on www.job4me.dk.

]]>
https://job4me.dk/conspiracy-to-act-like-a-human/feed/ 0
Born & Raised https://job4me.dk/born-raised/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=born-raised https://job4me.dk/born-raised/#respond Wed, 30 Jan 2019 07:58:42 +0000 http://job4me.dk/?p=785 Hej og velkommen til mit websted mit navn er John Grandt og jeg er en selfaclaimed Freelance Webdesigner født i , Esbjerg, Danmark med en passion for flot design og IT-teknologi . Web-Design er ikke mit daglige job, men min passion jeg drømmer nærmest i ‘360 design og designer hele tiden nye ting. Hvorfor? fordi..

The post Born & Raised first appeared on www.job4me.dk.

]]>

Hej og velkommen til mit websted mit navn er John Grandt og jeg er en selfaclaimed Freelance Webdesigner født i , Esbjerg, Danmark med en passion for flot design og IT-teknologi .

Web-Design er ikke mit daglige job, men min passion jeg drømmer nærmest i ‘360 design og designer hele tiden nye ting. Hvorfor? fordi jeg simpelthen ikke kan lade være. Den listige gæst har allerede for nuværende opdaget at mit hoveddomæne www.grandts.com er en blanding af Engelske / Danske sider. Sådan har det været siden jeg fik domænet i 2008. Og det vil fortsat være et mix af både Dansk / Engelsk på domænet, alene grundet domænet er et såkaldt com domæne, samtidig har jeg ret mange engelske gæster der besøger Grandts Media, hvilket jeg er glad for, at jeg kan tiltrække. Det må betyde at noget af det jeg laver er godt, når talen er på design og nye tiltag.

Nogle af mine interesser

 • UX : alle aspekter af brugerens interaktion med produktet
 • : hvordan det opfattes , læres og bruges
 • Grafisk Design: typografi , billedkunst og sidelayout
 • New Media : forske og udforske på internettet

Sprog

 •  Dansk – modersmål
 • Tysk – medium
 • Engelsk – God

 
2008 – 2019

Web Design

Hvad er forskellen mellem et godt design og et great! design?

Når du sætter dig ned og skal starte et nyt projekt, skal netop det ovenstående være et af spørgsmålene så du er på forkant med de implementerings problemer som uvægerligt vil opstå når du skal designe et nyt websted uanset hvilken kunde, eller branche der end måtte være det aktuelle web projekt.

Med en mission om at konstant at overgå sit eget tidligere arbejde og gå videre og virkelig blive bedre til det, du gør i stedet for at falde ind i selvtilfredshed , stagnation, og i sidste ende , forældelse. Skal du hele tiden være på forkant med det sidste nye inden for design for at gøre en forskel der gør dig i stand til at yde et godt stykke håndværk inden for design & implementering af user interface design.

Desværre er der ikke en enkel, ligefrem formel, som du kan anvende på hvert design, svaret på gåden om , hvad der gør et design great i stedet for godt nok er stor. Der er ikke nogen hemmelighed eller metode til at designe noget, der pludselig gør dig til en helt blandt dine med designere og føre til at netop dit arbejde bliver præsenteret på et CSS galleri på nettet, vinder en Award eller blot blive omtalt på online magasiner som f. eks Smashing magazine, eller andre af de store design steder på nettet.

I stedet for en hurtig , one-size- fits-all løsning er individualitet vejen frem, det bunder i at design skal igennem tre nødvendige forskellige perspektiver: designerens , kundens og  ikke mindst brugerens oplevelse af dit design. Det kræver du lytter til din kunde og prøver at give råd og vejledning ud fra de ønsker kunden måtte have, sammenholdt med hvad der er teknisk muligt og relevant i forhold til det ønskede design.

Det er det at jeg netop forsøger som Designer..

John Grandt

 

“The great aim of education is not knowledge but action.”
—Herbert Spencer (1820–1903)

 

The post Born & Raised first appeared on www.job4me.dk.

]]>
https://job4me.dk/born-raised/feed/ 0
5 Signaler på arbejdspladsen https://job4me.dk/5-signaler-paa-arbejdspladsen/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=5-signaler-paa-arbejdspladsen https://job4me.dk/5-signaler-paa-arbejdspladsen/#respond Thu, 07 Feb 2019 07:40:42 +0000 http://job4me.dk/?p=918 De 5 største faresignaler på dårlig ledelse   Everyone rises to their level of incompetence. Laurence J. Peter, “The Peter Principle” American teacher and writer (1919 – 1988) » I en organisation forfremmes enhver op til sit inkompetence niveau. «   1. Ligegyldighed: Medarbejderne opfører sig som maskiner – og gnisten er væk. 2. Ensidig..

The post 5 Signaler på arbejdspladsen first appeared on www.job4me.dk.

]]>

De 5 største faresignaler på dårlig ledelse

 

Everyone rises to their level of incompetence. Laurence J. Peter, “The Peter Principle” American teacher and writer (1919 – 1988)

» I en organisation forfremmes enhver op til sit inkompetence niveau. «

 

1. Ligegyldighed: Medarbejderne opfører sig som maskiner – og gnisten er væk.

2. Ensidig bundlinjefokus: Selv om økonomien er vigtig, er det ikke her, kilden til medarbejdernes motivation og trivsel på jobbet skal findes. Ensidig fokus på bundlinjen er en dræber. 

3. Mangel på kompetencer hos ledelsen: Manglende lederuddannelse og træning.

4. En dårlig kultur: En ledelseskultur, der fokuserer på det forkerte – eksempelvis udelukkende bundlinje. 

5. Trivselsundersøgelsen bliver ignoreret: Medarbejderne yder et bidrag til trivselsundersøgelsen. Derfor er det et udtryk for dårlig ledelse, når ledelsen ikke tager resultaterne alvorligt eller læser resultaterne, som fanden læser biblen. Medarbejderne skal inddrages – og resultaterne skal omsættes i aktiviteter.

 

De gode viljers fallit

Det at være leder kræver ifølge Anita Mac (RUC-forsker Anita Mac) en god og solid lederuddannelse. Derfor begår mange virksomheder og organisationer en stor fejl, når de forfremmer en dygtig fagmedarbejder til leder – blot fordi medarbejderen gør sit nuværende job godt.

“Du kan jo sagtens være eksempelvis en forrygende sælger og dagligt yde en toppræstation uden samtidig at have de kompetencer, der skal til for at lede en salgsafdeling”, siger Anita Mac.

“Når en dygtig fagperson bliver udnævnt til leder, sker der typisk det, at afdelingen bliver ledet efter en buket af nogle tilfældige, lommefilosofiske principper, der er plukket og samlet hist og pist. Lederen har ganske enkelt ikke nogle gode og konkrete værktøjer til professionel ledelse, og derfor bliver ledelsen et sammenkog af tilfældigt høstede erfaringer”.

Dette uprofessionelle lederskab skaber ifølge Anita Mac en uklar afgrænsning af roller og arbejdsopgaver i organisationen samtidig med, at ingen medarbejdere får udstukket konkrete succeskriterier for deres arbejde. Og så er kimen til stress hos medarbejderen sået.

“Hvis du som medarbejder ikke har klart definerede opgaver og samtidig ikke ved, om du udfylder dit job godt nok, ender det med, at du bare halser af sted med bankende hjerte. Manglende ros, anerkendelse og feedback er en alvorlig stressfaktor i det moderne arbejdsliv”, siger Anita Mac.

“Hvis en medarbejder ikke ved, om han eller hun gør sit job godt, så vokser usikkerheden frem”.   

Se muligheder og begrænsninger

“Det er ledelsens ansvar at skabe en arbejdsplads, hvor medarbejderne trives og leverer varen”, fastslår Anita Mac.

Men det kræver professionel ledelse at skabe et sundt miljø på arbejdspladsen. Det kræver nemlig, at lederen både tør se på muligheder og begrænsninger i stedet for at lade sig rive med af én bestemt trosretning eller religion.

Anita Mac peger på, at der i princippet er to trosretninger inden for moderne ledelse, nemlig arbejdsmiljøtilgangen og HR-tilgangen:

“Når vi taler arbejdsmiljø, forbinder mange ledere det med en beskyttelsestilgang. Det handler om at beskytte medarbejderne mod fysiske og psykiske arbejdsskader. Når vi på den anden side taler HR eller Human Resource-tilgangen, så handler det om at se muligheder. HR-tilgangen er en meget jubelagtig tilgang, hvor det er let at blive revet med af begejstring for, hvad vi alle sammen kan udrette.”

Ifølge Anita Mac er det ledelsens ansvar og udfordring at kombinere de to tilgange:

“Det skal nemlig både være trygt og udviklende at være på en arbejdsplads, og den gode leder ved, at det ene ikke udelukker det andet. En god leder fjerner hindringer for sine medarbejdere og ser samtidig muligheder.”  

Balance og belønning

Det er ifølge Anita Mac lettere sagt end gjort at være en god leder. Det kræver nemlig også, at man tør dele sin tvivl og sine tanker med sine chefkolleger. Hvis ikke medlemmerne af ledelsesteamet har et godt og tillidsfuldt forhold til hinanden med plads til idéudveksling og plads til at dumme sig, så bliver ledelsesjobbet en ensom post.

“Alle mennesker vil gerne bidrage med noget, som andre synes er værdifuldt. Det slår Anita Mac fast med syvtommersøm og påpeger, at det er et meget vigtigt budskab til enhver leder.”

Alle medarbejdere efterspørger ifølge Anita Mac en form for bedømmelse og et svar på spørgsmålet: Gør jeg det godt nok? Lever jeg op til forventningerne?

“Der skal derfor være balance mellem den indsats, medarbejderen yder, og den belønning som medarbejderen får. Og her taler vi ikke blot løn og frynsegoder, men bestemt også om social anerkendelse og tryghed på jobbet”, siger Anita Mac.

“Hvis der opstår for stor ubalance, så medarbejderens indsats er væsentlig større end belønningen, risikerer vi, at medarbejderen kommer ud på en farlig glidebane: Medarbejderen føler sig utilstrækkelig. Arbejdet og utilstrækkeligheden fylder mere og mere. Risikoen for, at medarbejderen bliver mentalt og følelsesmæssigt udkørt, er overhængende, og det fører til stress og i sidste ende decideret udbrændthed.” 

Giv medarbejderne selvtillid

Mange ledere mener, at deres medarbejdere har brug for coaching og kurser i selvudvikling for at kunne yde toppræstationer. Men det er ifølge Anita Mac ikke det rigtige spor at slå ind på.

“Når vi taler selvudvikling, kommer det hurtigt til at handle om den enkeltes personlighed og selvværd. Faktisk kan man sige, at coaching kræver sjælen, hvis ikke coachen kender grænsen. Derfor er det utroligt vigtigt, at alt, hvad der hedder selvudvikling og coaching på jobbet, har det direkte og utvetydige formål at styrke medarbejderens faglige præstationer.”

“Det vigtige er jo ikke at overskride medarbejdernes personlige grænser, men at gøre dem gode til at præstere på jobbet. Derfor vil den gode leder undgå at gå for tæt på medarbejderne rent personligt og i stedet sætte fokus på det, der er vigtigt, nemlig medarbejderens kompetencer.”

 

The Kingdom of heaven is not a place but a state of mind.
John Burroughs

 

 

 

The post 5 Signaler på arbejdspladsen first appeared on www.job4me.dk.

]]>
https://job4me.dk/5-signaler-paa-arbejdspladsen/feed/ 0
God og dårlig ledelse https://job4me.dk/god-og-daarlig-ledelse/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=god-og-daarlig-ledelse https://job4me.dk/god-og-daarlig-ledelse/#respond Thu, 07 Feb 2019 08:18:07 +0000 http://job4me.dk/?p=922 God og dårlig ledelse   Det er et faktum, at dårlig ledelse i høj grad skaber unødige konflikter som kunne undværes. Disse konflikter skaber både mistrivsel og virker negativt i forhold til virksomhedens øvrige mål. Det er dog Ikke alle konflikter der er negative for virksomheden, og det er derfor også vigtigt for ledelsen, at..

The post God og dårlig ledelse first appeared on www.job4me.dk.

]]>
God og dårlig ledelse

 

Det er et faktum, at dårlig ledelse i høj grad skaber unødige konflikter som kunne undværes. Disse konflikter skaber både mistrivsel og virker negativt i forhold til virksomhedens øvrige mål. Det er dog Ikke alle konflikter der er negative for virksomheden, og det er derfor også vigtigt for ledelsen, at de kan skelne mellem produktive og kontraproduktive konflikter.

God og dårlig ledelse
dårlig ledelse skaber konflikter

kilde: www.forbes.com

Det er selvfølgelig yderst subjektiv hvad vi forstår ved god og dårlig ledelse, der syntes dog alligevel at være nogle fremherskende tendenser og jeg tror ingen er i tvivl om hvilken ledelses stil i denne figur, der passer til nutidens virksomheder. Alle ledere har et valg, og alt adfærd kan trænes således at den bliver mest hensigtsmæssig. Men det er lederen selv der skal træffe valget, ingen andre kan træffe det for ham. Et fordrag i konflikthåndtering, hvor både medarbejdere og ledelse er tilstede, kan ofte skabe en fælles platform til et konstruktivt fremtidigt samarbejde.

 

 

 

Strukturelle konflikter

Strukturelle konflikter ses ofte når vi taler om relationer, hvor der er magt involveret. Et typisk eksempel herpå er lederen og medarbejderen, hvor der er forskelle i magtpositionen. Konflikterne er ofte langvarige og kan eksempelvis omhandle fordeling af ressourcer blandt forskellige medarbejder grupper. Det er typisk for denne type konflikt, at den enkelte føler sig magtesløs og uden mulighed for at ændre på de forhold, der skaber problemerne. Derfor er det vigtigt, at ledelsen er opmærksom på denne type konflikt og går i dialog med medarbejderne således, at der enten kan skabes en accept af den ledelsesmæssige beslutning eller at beslutningen kan ændres.

Gode råd til medarbejderen

Les McKeown forfatter og rådgiver har formuleret 5 gode råd til medarbejderen som i sin hverdag møder dårlig ledelse, jeg har forsøgt at implementere disse til en dansk kontekst.

1. Afgør om det er værd at blive – I min daglige praksis oplever jeg ofte ansatte som har det håb at lederen ændrer sig til det bedre. En tommelfingerregel i denne sammenhæng er, at vi ikke kan ændre på andres adfærd end vores egen. Har din ledelse derfor en adfærd som virker negativ på dit eget liv og trivsel, og har du uden held forsøgt at skabe en bedre arbejdsplads, så er det måske på tide at komme videre. Der er altid faktorer som timing, økonomi, jobmarked og lignende, der spiller ind, men overvej hvad der er den bedste beslutning for dit liv og din karriere.

2. Hvis du vælger at blive – så forbliv positiv –

 

Hvis du kommer til den konklusion, at du ønsker at blive, så har du ifølge Mckeown muligheden for at skabe et fornuftigt arbejdsmiljø, ved at bygge det på et fundament af din egen tilfredshed. Det betyder, at hvis beslutningen er at du bliver, så træf også beslutningen om at fastholde din positivitet. Lad være at fokusere på de ting i din leders adfærd, der tidligere har generet dig. Accepter at det er præmissen, og fokuser istedet på de ting der gør dig glad i arbejdet. Er dette umuligt at følge bør du genoverveje om du ønsker at blive i virksomheden.

3. Find ud af hvordan du skaber tillid –

At opbygge et forhold hvor din leder har tillid til dig er vejen til en tilværelse som ikke er styret af utilfredshed. Medmindre din leder er psykopat, vil der altid være måder hvorpå du kan vinde vedkommendes tillid. Det kan godt være at vejen dertil er lang og belagt med mange forhindringer, men den er der og det KAN lade sig gøre. Prøv at være opmærksom på de små ting der bidrager positiv til jeres relation og gentag så de ting. Kræver din leder ting af dig som strider mod din integritet eller samvittighed, så er det igen tid til at overveje om din fremtid er i den pågældende virksomhed.

4. Skab dit eget råderum baseret på tillid –

 

Når du har fået skabt et tillidsforhold mellem din leder og dig selv er tiden inde til at bruge denne tillid til at skabe dit eget råderum. Dette gøres ved at hjælpe din leder. Tilbyd at overtage nogle af din leders opgaver, men husk at dit arbejde for mange andre vil være usynlig. Arbejd på strategier, deltag i møder, gør dig selv uundværlig. Husk aldrig at være for aggressiv i din fremfærd. Brugt med måde kan denne strategi både give dig selv et mere spændende og indholdsrigt arbejde og det vil cementere den tillid du har opbygget til din leder.

 

5. Undgå at poppe op på din leders radar –

 

Hvis du er nået til råd 5 så er du ved at være godt kørende. Det vigtigste er at huske at fortsætte med at gøre ting der styrker dit forhold til din leder, og lade være med at gøre ting som popper op på din leders radar. Få dårlig ting kan ødelægge lang tids arbejde, så gør dig umage for din egen skyld. Det vigtigste er at du har et arbejde som du trives i, ikke at du er nød til at ændre din egen adfærd overfor din leder.

Udover ovenstående kan det også være en god ide at tale om hvordan man skaber den bedste arbejdsplads. Det er som regel et ønske man har til fælles med sin leder, og kan derfor være brobygger i forhold til en belastet relation. Tal om hvad der skal til for at I får mere arbejdsglæde og øget produktion. Tal om hvordan kommunikation og en øget forståelse for hinanden kan bidrage positivt til glæde for alle involverede. Og husk det er DIT eget valg om du vælger at forsøge at skabe tillid til din leder eller du vælger at forlade virksomheden.

The post God og dårlig ledelse first appeared on www.job4me.dk.

]]>
https://job4me.dk/god-og-daarlig-ledelse/feed/ 0
Håndtere dårlig ledelse https://job4me.dk/haandtere-daarlig-ledelse/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=haandtere-daarlig-ledelse https://job4me.dk/haandtere-daarlig-ledelse/#respond Thu, 07 Feb 2019 09:04:35 +0000 http://job4me.dk/?p=929 Håndtere dårlig ledelse   Hvis du er så uheldig at være på en arbejdsplads hvor din leder ikke fungerer så har du min dybeste sympati. Hvis du aldrig har været på en arbejdsplads hvor der er en leder der fungerer, så er mit råd at kigge på dig selv i spejlet, og enten blive selvstændig..

The post Håndtere dårlig ledelse first appeared on www.job4me.dk.

]]>
Håndtere dårlig ledelse

 

Hvis du er så uheldig at være på en arbejdsplads hvor din leder ikke fungerer så har du min dybeste sympati. Hvis du aldrig har været på en arbejdsplads hvor der er en leder der fungerer, så er mit råd at kigge på dig selv i spejlet, og enten blive selvstændig eller reflektere over din egen adfærd og arbejde med din egen selvudvikling og relationelle kompetencer. Dette blogindlæg er til dig der har været så uheldig rent faktisk at ramme ind i en leder som af den ene eller anden grund ikke fungerer på arbejdspladsen. Dårlig ledelse kan være hårdt at være i, men jeg må på forhånd advare dig. Du får i dette blogindlæg værktøjer til at forandre din egen adfærd og ikke din leders.

Hvad er din leders motivation: Identificer hvad der driver din leder

Jo bedre du forstår hvad der driver din leder, jo bedre er du i stand til at levere resultater som lever op til din leders forventninger. Prøv at leg med tanken, og sæt dig i din leders sted.

 • Hvad betyder noget for din leder?
 • Hvad holder din leder vågen om natten?
 • Hvad elsker din leder og hvad bryder din leder sig ikke om?
 • Hvad gør din leder bange?
 • Hvilket pres er din leder udsat for i forhold til at levere resultater?
 • Hvordan bliver din leder målt på sine resultater?

Når du ved hvad der driver din leder, selv hvis din leder ikke selv er helt klar over det, så vil du i højere grad være i stand til at vælge et sprog og formuleringer som din leder vil lytte til. Du vil kunne tale til din leders værdier, bekymringer og prioriteringer.

Indenfor forhandlingsteori er der følgende grundsætning: Du kan kun få en modpart til forhandlingsbordet, hvis du enten kan hjælpe eller skade modparten. Sørg for at din leder ved at du kan hjælpe.

Støt din leder:  Lad være at synliggøre din leders svagheder.

Jeg ved det lyder underligt, at du skal støtte din leder og undlade at synliggøre din leders svagheder. Pointen er imidlertid hvis din leder virkelig er så dårlig, så vil vedkommende klare dette job uden din hjælp. Det eneste du selv opnår ved at få din leder til at se dårlig ud er risikoen for en kæmpe konflikt, der kan skade både dit omdømme og din karriere.

Hjælp din leder med at finde frem til vedkommende styrker og arbejd proaktivt væk fra svaghederne. Ved du eksempelvis, at din leder tit kommer for sent til møder, så tilbyd eksempelvis at starte mødet op indtil din leder kan være der. Er din leder glemsom eller skifter mening, så sørg for at få beslutninger dokumenteret på mails eller i referater fra møder. På den måde hjælper du din leder, men sikrer også at der bliver holdt fast i beslutninger.

Ingen er uundværlig, men du kan gøre det meget svært for din leder at undvære dig, så længe din leder ved, at du er til at stole på, og du aktivt understøtter din leders arbejde.

Ved at gøre hvad du kan for at få din leder til at lykkes, så skaber du fundamentet til at du også selv vil lykkes i dit arbejde. Du får måske ikke umiddelbart gevinst, men i det lange løb vil det betale sig. Det kan altid betale sig at hjælpe din leder og andre til at skabe bedre resultater end de ellers ville have gjort.

Lad være med at kopiere din leders adfærd

Lad aldrig din leders dårlige opførsel blive en undskyldning for selv at have en dårlig opførsel. Uanset hvor dårlig din leder er har du ingen undskyldning for ikke at yde dit bedste på arbejdet. Sørg for at forblive fokuseret, det er langt sjovere at gå på arbejde når man gør sig umage.

Du kan sagtens tale om hvor dårlig din leder er når du er derhjemme eller blandt gode venner, men når du er på arbejdet, så vær engageret og oppe på mærkerne.

At samarbejde konstruktivt med en leder der ikke fungerer, kan meget vel skabe et positivt omdømme for dig selv. Du ved aldrig hvem der kigger dig over skulderen, men du kan være helt sikkert på at mange af de mennesker der i fremtiden kan skabe muligheder for dig, allerede holder øje.

The post Håndtere dårlig ledelse first appeared on www.job4me.dk.

]]>
https://job4me.dk/haandtere-daarlig-ledelse/feed/ 0
Disclaimer https://job4me.dk/disclaimer/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=disclaimer https://job4me.dk/disclaimer/#respond Mon, 28 Jan 2019 07:47:04 +0000 http://resume.job2you.dk/?p=703 Website Disclaimer job4me.dk Web Site Agreement. The www.job4me.dk Web Site (the Site) is an online information service provided by job4me.dk (www.job4me.dk), subject to your compliance with the terms and conditions set forth below. PLEASE READ THIS DOCUMENT CAREFULLY BEFORE ACCESSING OR USING THE SITE. BY ACCESSING OR USING THE SITE, YOU AGREE TO BE BOUND..

The post Disclaimer first appeared on www.job4me.dk.

]]>
Website Disclaimer

job4me.dk Web Site Agreement. The www.job4me.dk Web Site (the Site) is an online information service provided by job4me.dk (www.job4me.dk), subject to your compliance with the terms and conditions set forth below.

PLEASE READ THIS DOCUMENT CAREFULLY BEFORE ACCESSING OR USING THE SITE. BY ACCESSING OR USING THE SITE, YOU AGREE TO BE BOUND BY THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH BELOW. IF YOU DO NOT WISH TO BE BOUND BY THESE TERMS AND CONDITIONS, YOU MAY NOT ACCESS OR USE THE SITE. job4me.dk MAY MODIFY THIS AGREEMENT AT ANY TIME, AND SUCH MODIFICATIONS SHALL BE EFFECTIVE IMMEDIATELY UPON POSTING OF THE MODIFIED AGREEMENT ON THE SITE. YOU AGREE TO REVIEW THE AGREEMENT PERIODICALLY TO BE AWARE OF SUCH MODIFICATIONS AND YOUR CONTINUED ACCESS OR USE OF THE SITE SHALL BE DEEMED YOUR CONCLUSIVE ACCEPTANCE OF THE MODIFIED AGREEMENT.

Copyright, Licenses and Idea Submissions. The entire contents of the Site are protected by international copyright and trademark laws. The owner of the copyrights and trademarks are www.job4me.dk, its affiliates or other third party licensors.

YOU MAY AT YOUR OWN RISK! MODIFY AND USE THE SOFTWARE ON THE DOWNLOAD PAGES FOR YOUR OWN PLEASURE.IF A SUCH DIRECTORY SHOULD EXCIST ON MY DOMAIN(S) I TAKE NO RESPONSIBILITY FOR YOUR USE OF THE DOWNLOADED MATERIAL. YOU MAY NOT!!! COPY, REPRODUCE, REPUBLISH, UPLOAD, POST, TRANSMIT, OR DISTRIBUTE, IN ANY MANNER, THE MATERIAL ON THE DOWNLOAD PAGES , INCLUDING TEXT, GRAPHICS, CODE AND/OR SOFTWARE.

You may print and download portions of material from the different areas of the Site solely for your own non-commercial use provided that you agree not to change or delete any copyright or proprietary notices from the materials. You agree to grant to www.job4me.dk a non-exclusive, royalty-free, worldwide, perpetual license, with the right to sub-license, to reproduce, distribute, transmit, create derivative works of, publicly display and publicly perform any materials and other information (including, without limitation, ideas contained therein for new or improved products and services) you submit to any public areas of the Site (such as bulletin boards, forums and newsgroups) or by e-mail to www.job4me.dk by all means and in any media now known or hereafter developed. You also grant to www.job4me.dk the right to use your name in connection with the submitted materials and other information as well as in connection with all advertising, marketing and promotional material related thereto. You agree that you shall have no recourse against www.job4me.dk for any alleged or actual infringement or misappropriation of any proprietary right in your communications to www.job4me.dk.

 

Den største fejl, du kan gøre i livet, er at være evig angst for at lave en

Elbert Hubbard

 

 

Indemnification.

You agree to indemnify, defend and hold harmless www.job4me.dk, its officers, directors, employees, agents, licensors, suppliers and any third party information providers to the Service from and against all losses, expenses, damages and costs, including reasonable attorneys? fees, resulting from any violation of this Agreement (including negligent or wrongful conduct) by you or any other person accessing the Service. 4. Third Party Rights. The provisions of paragraphs 2 (Use of the Service), and 3 (Indemnification) are for the benefit of www.job4me.dk and its officers, directors, employees, agents, licensors, suppliers, and any third party information providers to the Service. Each of these individuals or entities shall have the right to assert and enforce those provisions directly against you on its own behalf. 5.Term; Termination. This Agreement may be terminated by either party without notice at any time for any reason. The provisions of paragraphs 1 (Copyright, Licenses and Idea Submissions), 2 (Use of the Service), 3 (Indemnification), 4 (Third Party Rights) and 6 (Miscellaneous) shall survive any termination of this Agreement. 6.Miscellaneous. This Agreement shall all be governed and construed in accordance with the laws of Denmark applicable to agreements made and to be performed in Denmark. You agree that any legal action or proceeding between www.job4me.dk and you for any purpose concerning this Agreement or the parties? obligations hereunder shall be brought exclusively in a federal or state court of competent jurisdiction sitting in Denmark . Any cause of action or claim you may have with respect to the Service must be commenced within one (1) year after the claim or cause of action arises or such claim or cause of action is barred. www.job4me.dk?s failure to insist upon or enforce strict performance of any provision of this Agreement shall not be construed as a waiver of any provision or right. Neither the course of conduct between the parties nor trade practice shall act to modify any provision of this Agreement. www.job4me.dk may assign its rights and duties under this Agreement to any party at any time without notice to you. Any rights not expressly granted herein are reserved.

TRADEMARKS.

Publications, products, content or services referenced herein or on the Site are the exclusive trademarks or servicemarks of www.job4me.dk. Other product and company names mentioned in the Site may be the trademarks of their respective owners. 2. Use of the Site. You understand that, except for information, products or services clearly identified as being supplied by www.job4me.dk, www.job4me.dkdoes not operate, control or endorse any information, products or services on the Internet in any way. Except for www.job4me.dk- identified information, products or services, all information, products and services offered through the Site or on the Internet generally are offered by third parties, that are not affiliated with www.job4me.dk a. You also understand that www.job4me.dk cannot and does not guarantee or warrant that files available for downloading through the Site will be free of infection or viruses, worms, Trojan horses or other code that manifest contaminating or destructive properties. You are responsible for implementing sufficient procedures and checkpoints to satisfy your particular requirements for accuracy of data input and output, and for maintaining a means external to the Site for the reconstruction of any lost data.

YOU ASSUME TOTAL RESPONSIBILITY AND RISK FOR YOUR USE OF THE SITE AND THE INTERNET. www.job4me.dk PROVIDES THE SITE AND RELATED INFORMATION ?AS IS? AND DOES NOT MAKE ANY EXPRESS OR IMPLIED WARRANTIES, REPRESENTATIONS OR ENDORSEMENTS WHATSOEVER (INCLUDING WITHOUT LIMITATION WARRANTIES OF TITLE OR NONINFRINGEMENT, OR THE IMPLIED WARRANTIES OF MERCHANTABILITY OR FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE) WITH REGARD TO THE SERVICE, ANY MERCHANDISE INFORMATION OR SERVICE PROVIDED THROUGH THE SERVICE OR ON THE INTERNET GENERALLY, AND www.job4me.dk SHALL NOT BE LIABLE FOR ANY COST OR DAMAGE ARISING EITHER DIRECTLY OR INDIRECTLY FROM ANY SUCH TRANSACTION. IT IS SOLELY YOUR RESPONSIBILITY TO EVALUATE THE ACCURACY, COMPLETENESS AND USEFULNESS OF ALL OPINIONS, ADVICE, SERVICES, MERCHANDISE AND OTHER INFORMATION PROVIDED THROUGH THE SERVICE OR ON THE INTERNET GENERALLY. www.job4me.dk DOES NOT WARRANT THAT THE SERVICE WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE OR THAT DEFECTS IN THE SERVICE WILL BE CORRECTED. YOU UNDERSTAND FURTHER THAT THE PURE NATURE OF THE INTERNET CONTAINS UNEDITED MATERIALS SOME OF WHICH ARE SEXUALLY EXPLICIT OR MAY BE OFFENSIVE TO YOU. YOUR ACCESS TO SUCH MATERIALS IS AT YOUR RISK. www.job4me.dk HAS NO CONTROL OVER AND ACCEPTS NO RESPONSIBILITY WHATSOEVER FOR SUCH MATERIALS. LIMITATION OF LIABILITY IN NO EVENT WILL www.job4me.dk BE LIABLE FOR (I) ANY INCIDENTAL, CONSEQUENTIAL, OR INDIRECT DAMAGES (INCLUDING, BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES FOR LOSS OF PROFITS, BUSINESS INTERRUPTION, LOSS OF PROGRAMS OR INFORMATION, AND THE LIKE) ARISING OUT OF THE USE OF OR INABILITY TO USE THE SERVICE, OR ANY INFORMATION, OR TRANSACTIONS PROVIDED ON THE SERVICE, OR DOWNLOADED FROM THE SERVICE, OR ANY DELAY OF SUCH INFORMATION OR SERVICE. EVEN IF www.job4me.dk OR ITS AUTHORIZED REPRESENTATIVES HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES, OR (II) ANY CLAIM ATTRIBUTABLE TO ERRORS, OMISSIONS, OR OTHER INACCURACIES IN THE SERVICE AND/OR MATERIALS OR INFORMATION DOWNLOADED THROUGH THE SERVICE. BECAUSE SOME STATES DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OR LIMITATION OF LIABILITY FOR CONSEQUENTIAL OR INCIDENTAL DAMAGES, THE ABOVE LIMITATION MAY NOT APPLY TO YOU. IN SUCH STATES, www.job4me.dk LIABILITY IS LIMITED TO THE GREATEST EXTENT PERMITTED BY LAW.

www.job4me.dk makes no representations whatsoever about any other web site which you may access through this one or which may link to this Site. When you access a non-www.job4me.dk web site, please understand that it is independent from www.job4me.dk, and that www.job4me.dk has no control over the content on that web site. In addition, a link to a www.job4me.dk web site does not mean that www.job4me.dk endorses or accepts any responsibility for the content, or the use, of such web site.

Best regards John Grandt. 2019

 

info@job4me.dk

The post Disclaimer first appeared on www.job4me.dk.

]]>
https://job4me.dk/disclaimer/feed/ 0