Share Dette
Kontakt Mig!
//Conspiracy to act like a human

Conspiracy to act like a human

En vej til loyale medarbejdere

The Kingdom of heaven is not a place but a state of mind.
John Burroughs

 

 

Conspiracy to act like a human

 

Virksomheder som tager socialt ansvar giver sig selv et godt omdømme. Og det kan blive en konkurrencefordel i en fremtid med mangel på arbejdskraft. Det handler om at gøre det til et naturligt fænomen, at man tager ansvar for de der besidder en eller anden form for handicap i samfundet.Jeg er selv ramt af et dårligt hjerte men det gør jo ikke at jeg ikke kan udføre visse former for ikke fysiske jobs.

 

En væsentlig udfordring i de kommende år bliver mangel på arbejdskraft og en prognose, som Dansk Erhverv offentliggjorde i juli, viser, at ni ud af 11 sydjyske kommuner kommer til at mangle kvalificeret arbejdskraft i 2020. Derfor bør virksomheder overveje alternative veje til at rekruttere medarbejdere, og det kan fx være at tage imod mennesker, som ellers ikke står forrest i ledighedskøen.

 

En vej til loyale medarbejdere

”Virksomhederne er nødt til at se sig om efter nye måder at finde medarbejdere, og det kan fx være gennem rekruttering af mennesker på kanten af arbejdsmarkedet. Opkvalificering kan man desuden få hjælp til hos de fleste kommuner, her vil man gerne investere i f. eks fleksjobbere som trænger til opkvalificering med dette og rette træning, kan fleksjobbere blive til gode og meget loyale medarbejdere,” som jeg selv syntes jeg er.

 

Loyalitet & Fleksjobber

 

Jeg kan med sindsro i sindet sige at jeg har gjort hvad jeg kunne hvad angår loyalitet i forhold til min tidligere virksomhed, virksomheden på den anden side har så “belønnet” mig med at opsige mig sammen med 5 andre i virksomheden. Det kan jeg så vælge enten at tage som en udfordring og forsøge at skaffe et nyt job. Eller vælge at være bitter og sur, jeg vælger det første, nemlig et forsøg på at finde et nyt fleksjob. Det er ikke nemt men på den anden side set er der heller ikke nogen der har sagt det skulle være det.

 

Jeg ser dog ikke mig selv på forhånd valgt fra, grundet både alder og dette at have et handicap med i bagagen.  Jeg syntes stadig jeg kan byde ind med noget positivt til den rette virksomhed. Fakta er også at jeg ikke er opsagt på andet grundlag en omkostnings reducering, hvilket jeg da i den grad er taknemmelig for. Hvis den begrundelse altså er “rigtig?” I år er der blevet gået 8 medarbejdere i virksomheden, en rigtig trist udvikling og desværre også en som jeg subjektivt vurderer giver rigtigt mange ridser i lakken på en ellers hæderkronet virksomhed med “værdier” skrevet op på papir. Om de så er selve papiret værd er jeg endnu ikke nået til en konklusion om. Jeg vil understrege at jeg har haft 8 + rigtig gode år i virksomheden.

 

 

 

Good design is obvious, great design is transperant.

 

  • 256 views
  • 0 Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Visitor counter

Besøgende siden 26 januar 2019

Your IP: 3.230.1.126

About Author 01.

John Grandt

Navn er John Grandt, Alder 61 år.Jeg er ejer af dette domæne. Jeg har i mange år arbejdet med IT, marketing, design og udvikling af hjemmesider, applikationer, video & generelt Media i bredeste forstand. Er du arbejdsgiver? så send mig en mail om eventuelle ledige jobs.
På forhånd tak..Send mig en mail på
jobs@job4me.dk

On Instagram 04.

Sidste Nye Indlæg 02.

Kategorier 05.

Ready To order Your Project ?

Kontakt Mig!
Luk
BLOGGEN