Share Dette

Aktuelt Nyt og
Updates

Her finder du aktuelt nyt både omkring min jobsituation. Men også om jobsøgning og hvilke midler jeg tager i anvendelse. for igen at komme i job. Jeg ved godt at min alder og det at jeg er fleksjobber ikke ligefrem er animerende for arbejdsgivere. Men det er lykkedes mig at have job i 8 + år. Og jeg er kun opsagt grundet min sidste virksomheds svære økonomiske situation.

JOURNAL
Lad os starte
Scroll Ned
//Blog

Tip of the Iceberg?

Toppen af isbjerget

Det kan godt være at man som fleksjobber ikke kan give sig med 120 % rent jobmæssigt, men det skal ikke forlede arbejdsgivere til ikke tage en chance med en fleksjobber. Der er også kvaliteter som at være møde stabil, forandrings villig, loyalitet, vilje og fighter gen. Det er alt sammen noget jeg i alle tilfælde besidder i udpræget grad. Ellers havde jeg nok ikke fået lov at være i mit job 7+ år på hos min nuværende arbejdsgiver. Som fleksjobber er du ansat und..

Læs Mere
  • 243 views
  • 0 Comment

Ny hjemmeside

Ny hjemmeside

The Kingdom of heaven is not a place but a state of mind. John Burroughs       Jeg har netop i denne måned (januar 2019) lavet en ny hjemmeside til www.job4me.dk . Denne hjemmeside har aldrig før været offentliggjort. Så her er den så endelig. Jeg har brugt en hel del timer og mange tests for at nå frem til noget som jeg er bare nogenlunde tilfreds med. Jeg kan så kun håbe at brugerne syntes det samme, ellers endelig skriv til m..

Læs Mere
  • 236 views
  • 0 Comment

Download Dokumenter

Download-Siden

Download Relevante PDF Dokumenter her fa siden.   InDesign Brochure Resume   [flipbook pdf="https://job4me.dk/wp-content/uploads/2019/02/newresume-2019.pdf"]   StepUp for fleksjob Brochure: [flipbook pdf="https://job4me.dk/wp-content/uploads/2019/03/Step-Up.pdf"]   Download Combined Resume/CV [flipbook pdf="https://job4me.dk/wp-content/uploads/2019/01/Combined-PDF-John-Grandt.pdf"]   Download Eksamensbeviser   [flipbook pdf="http://job..

Læs Mere
  • 389 views
  • 0 Comment

Visitor counter

Besøgende siden 26 januar 2019

Your IP: 3.228.220.31

About Author 01.

John Grandt

Navn er John Grandt, Alder 61 år.Jeg er ejer af dette domæne. Jeg har i mange år arbejdet med IT, marketing, design og udvikling af hjemmesider, applikationer, video & generelt Media i bredeste forstand. Er du arbejdsgiver? så send mig en mail om eventuelle ledige jobs.
På forhånd tak..Send mig en mail på
jobs@job4me.dk

Mød mig på Facebook

On Instagram 04.

Sidste Nye Indlæg 02.

Kategorier 05.

Klar til at kontakte mig ?

Kontakt Mig!
Luk